Wednesday, 28 March 2012

Change of Publishing tool

I have changed to a new publishing tool.

Please follow me on watchingtheswedes.wordpress.com

Thanks!

4 comments:

 1. That link is an email (with the @ sign) -- you might want to fix it so people can actually click through

  ReplyDelete
 2. Vi samlas utanför den saudiska ambassaden i Stockholm (Sköldungagatan 5). Manifestationen arrangeras av en sammanslutning av palestinska föreningar i Uppsala och Stockholm. Intresserade kan ansluta sig till vår grupp på facebook.

  Läs mitt manifest “Befria Mecka!”

  Befria Mecka!
  och de manipulareda foton som visar döda kroppar egentligen fångade Germanenas kroppar, inte judarnas... JobbZentrum använts senare som fängelse och Invasionala makter som fångade germanerna däri arbetsläger.. Judar som stal germanernas guld flyttade till Sverige och liknande länder att bara erövra nya områdena t.o.m. förinta Svrige och liknande nya ockuperade områdena... Svenskar som förintas idag i tur och ordning och detta heter NWO, sanna Holokaust!

  Citaten ur Jinge.Se:
  "Saudiarabien har en fiende gemensam med Israel och USA, och det är Iran. Iran har, liksom Syrien, beskrivits som en av ondskans axelmakter och den egentliga orsaken till det är att de inte vill böja sig inför USA:s krav på total hegemoni, något som blir ett viktigt skäl för oljemakten Saudiarabien, med sitt kungahus, att stödja angrepp mot Iran. Detta beroende på att Iran egentligen är ett religiöst hot mot kungamakten. Saudiarabiens kungahus använder religionen för att förtrycka det egna folket, och de använder religionen för att stödja olika terrornätverk i andra länder."-/Jinge (Jan Inge FLÜCHT)

  ReplyDelete